​Preduzetnici u akciji


Nikada nije bilo lakše započeti posao, zaraditi i napredvati nego danas. 

Brojne su mogućnosti za rad i zarađivanje. Pored tržišnih šansi, država i šira društvena zajednica čini dosta da pomogne pojedincima, posebno onima koji su na početku, da uspešno razviju svoj posao.

Jedna od glavnih poluga razvoja društva je preduzetništvo.

Osobe kojima nedostaju informacije, znanje i entuzijazam ostaju na margini.

Brojni alati, informacije, uputstva i modeli kroz koje ćemo zajedno proći, pomoći će vam da stvorićete jasanu mapu svog poslovnog puta i razvoja.


Od hobija do privrednika.


​Neka vaš posao procveta!U martu i aprilu 2019.  održaće se 3 trodnevne radionice u Beogradu, Novom Sada i Nišu, pod nazivom:

„Buđenje digitalnog preduzetništva – od novih oblika ranjivosti na tržištu rada do ekonomski osnaženih žena“

Radionice  realizuje Udruženje poslovnih žena Srbije. Projekat je podržan od strane Agencije Ujedinjenih nacija za rodnu ravnopravnost i osnaživanje žena u Srbiji (UN Women) u okviru projekta „Ključni koraci ka rodnoj ravnopravnosti“, koji finansira Evropska unija.

Radionica je namenjena svima koji svoje prihode ostvaruju putem globalnih digitalnih platformi. Polaznicima radionice  će biti predstavljeni benefiti formalnog (samo-)zapošljavanja kao i praktični saveti za započinjanje formalnog biznisa (na koji način zvanično registrovati svoj biznis, šanse, problemi i izazovi, razvoj poslovne strategije, domaći i međunarodni programi podrške i izvori finansiranja, uključivanje u socijalno-zdravstveno-penzioni sistem nakon napuštanja neformalnog sektora rada).

Predavači: Biljana Trifunović prvi i drugi dan, treći dan predavač je gospođa Tatjana Jevđović.

Prva radionica zakazana je za 04., 05., i 06. mart 2019. prijavite se ima još malo slobodnih mesta.

Mesto održavanja: Integra Life Club, Ada Ciganlija bb, Beograd

Šta je posebno važno da znate!

U toku radionica dobićete brojne informacije, alate i uputstva, šta i kako dalje. Ali tu se ne završava naš kontakt. Na radionicama otvaramo teme i započinjemo druženje. Nakon održanih radionica, ostajem vaš mentor u narednih šest meseci. Znači nećete biti same.

Dostupna vam je zatvorena grupa na Facebook/PREDUZETNICI U AKCIJI

Imaćete priliku da u zatvorenoj grupi postavljate pitanja, da razmenjujete iskustvo. Jedni druge da obodrite. Naravno, jednom nedeljno odgovaraću na vaša pitanja.

Grupi mogu pored polaznica radionice da pristupe i drugi zainteresovanii koji žele da pokrenu svoj biznis ili da unaprede postojeći.

Registracijom na ovoj stranici možete preuzeti kompletno predavanje u PDF formatu.

Nakon toga dobijaćete 2 puta mesečno newsletter koji će vam pomoći  u vašim prvim koracima.

Tekstove koje budete dobijali, neću ih nigde objavljivati, samo reistovani pratioci na ovoj stranci imaće privilegiju da dobijaju 2 puta mesečno koristan i edukativan test.

​ 

Znanje pokreće svet i daje sigurnost vašem poslu.

I

Umreženi i udruženi možemo svoje poslove da unapredimo i razvjemo, da osolobodimo svoje potencijale, i živimo život kako nam i pripada.

​Prijavite se da krenemo zajedno na put uspeha .


​Da li znate, da na platformi:  www.biljanatrifunovicifa.com
privrednici  svakodnevno  upotpunjuju svoje znanje i informišu se o novim propisima, a njih ima....


Biljana Trifunović, ekspert za devizno poslovanje

Veoma sam oštra i strastvena u komentaru kada neko kaže:

„Probaću da pokrenem ovaj biznis“.

Obično prokomentarišem:

„Torta se proba, posao se voli, radi, uči, usavršava. Bez vere i strasti, nema ni uspešnog posla“.

"Preuzetništvo - Moj izbor", naslov je moje knjige, koju sam napisala na osnovu  višedecenijkog iskustva iz oblasti realne ekonomije. Predavač sam  iz oblasti spoljne trgovine, deviznog poslovanja i poreza. Aktivno radim za veliki broj domaćih i stranih kompanija konsalting iz oblasti poreskog savetovanja, spoljne trgovine i deviznog poslovanja. Dobitnica sam nekoliko domaćih i međunarodnih nagrada i priznanja iz preduzetništva.

KONTAKT

Biljana Trifunović, dipl. ecc
Email: biljana@preduzetnistvomojizbor.rs
Adresa: Đorđa Nešića 2, 11000 Beograd
Telefon: 011/208-54-10; 208-54-11;