O meni - Preduzetništvo - Moj izbor

O meni

Jedan preduzetnički pozdrav,

Dobro došli,

Ja sam Biljana Trifunović, diplomirani ekonomista, pre svega preduzetnik. Preduzetnik sam postala mnogo pre nego što sam postala diplomirani ekonomista, supruga, majka. Sa indeksom Ekonomskog fakulteta dobila sam i rešenje za preduzetničku radnju za knjigovodstvo, dopunsku delatnost, jer sam bila redovan student. Za početak, želim da znate da sam preduzetnik kao i vi. Ja sam preduzetnik po izboru, zato što to volim, živim, to je moj stil života.

poreski savetnik

porez

Sve vreme, moj zadatak, moj posao, je da drugim preduzetnicima budem vetar u leđa, da im pomažem da se što lakše snađu i primene propise u svom poslovanju. Moj životni stav je da se posao pokreće i radi zbog zarade. Obožavam da platim veliki porez, znači zaradila sam, ali nikako ne i kaznu. Zato se maksimalno trudim da privrednike što više upoznam sa propisima, i da ih primenjuju, iz jednog osnovnog razloga, da se oslobode straha od eventualne kazne.​

Vlasnik sam preduzetničke radnje BILJANA TRIFUNOVIC PR Konsultantske aktivnosti u vezi s poslovanjem i ostalim upravljanjem, ali sam i suvlasnik i direktor preduzeća IFA – INTERNACIONAL FINANCIAL AGENCY d.o.o, Beograd.

Privrednicima pomažem na razne načine, u zavisnosti od njihovih potreba, kroz:


Predavanja, seminari i konsalting

Predavač sam iz oblasti spoljne trgovine, deviznog poslovanja i poreza. Firmu vidim kao celo, živo biće gde su sve funkcije povezane i važne. Oblast u kojoj sam ekspert je prepletena i međusobno povezana jedna sa drugom, baza svega pomenutog su finansije, sa kojima sam počela svoju profesionalnu karijeru.

Redovno držim treninge i u organizaciji firme „IFA“ d.o.o, Beograd, kao i u organizaciji Privredne komore Srbije, PK Beograda, RPK Novog Sada, Požarevca, Valjeva, Čačka i dr.

Prve  seminar​e počela sam da držim još davne 1994. godine.

​25

Godina iskustva

252

Autorskih seminara

3259

Zadovoljnih polaznika


Da vi sa vašim poslom budete zadovoljni i srećni to je vaš zadatak. Moj je da vam pomognem u tome.