Freja forum radionica 11.11.2017 - Poznavanje svojih finansija - Preduzetništvo - Moj izbor

Freja forum radionica 11.11.2017 – Poznavanje svojih finansija

Događaji - Vesti

Nov 09

Na ovogodišnjem Freja forumu koji će se održati u Tuzli (B&H) 11. 11. 2017. godine održaću radionicu na temu: Poznavanje svojih finansija.

Izvod iz najave radionice:

Workshop 4: Knowing your own finances (Ms. Edisa Sijerčić, „Partner“ micro-credit foundation/BH; Ms. Biljana Trifunović, IFA International Consulting/RS)

Freja Forum je nominovan za Nobelovu nagradu 2017 godine.

Freja Forum je forum za jačanje kapaciteta društvene strukture kroz razvoj neprofitnih organizacija organizacije na Zapadnom Balkanu, Turskoj i Švedskoj.

Detalje o programu i samoj radionici možete pogledati na ovom linku: Freja Forum 2017 Tuzla (B&H)

Vidimo se u Tuzli,
Biljana Trifunović

Poruči knjigu

Knjiga: Preduzetništvo MOJ IZBOR

Svi primeri i iskustva o kojima u knjizi govorim jesu istiniti, nijedan nije izmišljen; i imena nekih ljudi sam čak navela, dok imena drugih nisu navedena samo zato što oni to nisu želeli…

Follow

About the Author

Diplomirani sam ekonomista, sa bogatom biografijom iz oblasti realne ekonomije. Pišem stručni blog www.biljanatrifunovicifa.com. Predavač sam iz oblasti spoljne trgovine i deviznog poslovanje. Redovno držim treninge u PK Beograd, RPK Novi Sad, kao i u organizaciji firme „IFA“ d.o.o., Beograd. Aktivno radim za veliki broj domaćih i stranih kompanija konsalting iz oblasti spoljne trgovine i deviznog poslovanja, sa posebnim naglaskom na aktivno oplemenjivanje i reeksportnu doradu.